Schouten schoenen

TOFVEL SLOFFEN

In deze tijd van het jaar je voeten lekker warm houden? Dat kan met de Fair Trade sloffen van Tofvel. Deze comfortabele sloffen van wolvilt worden met de hand gemaakt in Nepal, onder eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden.

Het wolvilt houdt de voeten warm tijdens koude dagen, maar heeft tijdens warmere dagen juist een verkoelende werking. Tussen het vilt en de leren loopzool zit een schokabsorberende binnenzool voor een aangenaam loopcomfort. Tofvel is ook zeer geschikt voor thuiswerken!

 

Tofvel pantoffels worden gemaakt in Nepal volgens het Fair Trade principe. Een deel van de aankoop komt ten goede aan lokale ondersteuning in de vorm van onderwijs aan de werknemers en hun kinderen. Ieder paar Tofvels wordt voorzien van een persoonlijk tintje van de maakster middels een geborduurde “handtekening” en een persoonlijk kaartje met een foto en aanvullende informatie over de sloffen. Zo weet je precies wie jouw paar Tofvels heeft gemaakt.

Bekijk hier een filmpje over de maakwijze van Tofvel.

Tofvel pantoffels zijn bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren van maat 35 t/m 48 voor dames en heren. Bekijk hier de nieuwste kleuren

 

Tip!
Voor een optimaal vochtregulerende werking draag je Tofvel met blote voeten.

Gepubliceerd: 03 /12 / 2023

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

9 mei 2024
Hemelvaartsdag gesloten

Hemelvaartsdag donderdag 9 mei is de winkel gesloten. We ontvangen u graag op een andere dag.

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws